• 0728.089.787 | 0728089781 | 0728089780
  • Luni - Vin : 09:00 - 17:00

Pe langa vastul portofoliu de produse din domeniul termic (teevi preizolate, cochilii din spuma, vane motorizate), THIC Solar Power este o companie specializata si certificata in productia de butelii de egalizare la inalte standarde de calitate. Produsele se livreaza direct din stoc, ele fiind produse in liniile noastre de productie si de calibrare. Montajul acestui tip de produse este extrem de facil si nu necesita cunostinte de specialitate.
Buteliile de egalizare marca THIC Solaw Power prezinta o serie de avantaje de ordin tehnic: minimalizarea spre zero a diferitelor variatii hidraulice prin egalizarea presiunii. Astfel exista posibilitatea folosirii mai multor pompe de circulatie a apei. Buteliile de egalizare vin insotite de certificate de calitate si sunt realizate pe cerintele tehnice ale clientului. Ele sunt izolate, la cerere cu cochilii din spuma poliuretanica si vin in echiparea standard cu stuturi filetate si mufe de aerisire si de golire.

Mai multe informatii despre buteliile de egalizare precum si posibilitatea achizitie pe baza de comanda online le puteti gasi pe site-ul nostru ce apartine diviziei de butelii de egalizare: www.thic.ro